© Panini S.p.A. All Rights Reserved.
www.paninigroup.com

Tietosuojalauseke

Seuraava Tietosuojalauseke on kirjoitettu Panini S.p.A.:n toimesta – Yksittäinen osakkeenomistaja, jonka pääkonttori sijaitsee Modenassa, Italiassa, osoitteessa viale Emilio Po 380 – 41126, Puh. +39 059 382111 - Faksi +39 059 827431 (jäljempänä “Panini”) tietojenkäsittelijänä henkilökohtaisten tietojen osalta, jotka kerätään sivuillamme ja sovelluksillamme älypuhelimia ja taulutietokoneita varten (jäljempänä verkkosivut ja sovellukset ovat yleisesti ilmaistuja termillä "Sovellus” ja/tai "Sovellukset"), suoraan toimittamanasi tai millä tavoin vain vastaanotettuina tai tuotettuina toimestamme tuloksena siitä, että olemme käsitelleet rekisteröitymisesi sovellukseemme.

Panini huomioi yksityisyytesi oleellisena tekijänä. Tästä johtuen, pyydämme sinua lukemaan nämä tiedot huolellisesti, voidaksesi tehdä vapaan harkinnan mukaisen, erityisen tiedostetun ja selkeän valinnan, kun sinua pyydetään toimittamaan henkilökohtaisia tietojasi ja kirjautuessasi sovelluksiin tai osana niitä ja henkilökohtaisten tietojesi ollessa välttämättömiä sovellusten toimittamien palveluiden käyttämiseksi esimerkiksi tuotteita tai palveluita hankkiessa. Yleisesti kaikki henkilökohtaiset tiedot (jäljempänä ”Henkilökohtaiset tiedot”), jotka kerätään Paninin toimesta ja sovellusten välityksellä tai toimittaessa Paninille käyttäessäsi palveluita (jäljempänä "Palvelut"), jotka ovat täysimittaisesti kuvattuina tämän tietosuojamenettelyn seuraavassa kohdassa "C. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitusperät”, käsitellään laillisesti ja avoimella tavalla periaatteiden mukaisesti, kuten avoimuus, oikeudenmukaisuus, laillisuus, tietojen minimointi, käyttötarkoituksen rajoittaminen, tarkkuus, tietojen säilytyksen rajoitukset, eheys ja luottamuksellisuus, jotka ovat ilmaistuina nykyisen lainsäädännön henkilötietojen suojaa koskevassa sisällössä.

Tämä tietosuojakäytäntö on kirjoitettu avoimuusperiaatteen mukaisesti, käyttämällä yksinkertaista, eikä liiallisesti lakitermien täyttämiä ilmaisuja, jotta voidaan lisätä lausuttujen sisältöjen ymmärrettävyyden tasoa. Tämä tietosuojamenettely on jaettu osiin (jäljemmässä kollektiivisesti “Osat” ja/tai yksittäisesti “Osa”), kukin näistä käsittäen yhden aihealueen, niin, että voit välittömästi löytää mitä etsit ja keskittää huomiosi kiinnostavaan aihealueeseen. Panini-sovellukset saattavat sisältää linkkejä muille verkkosivuille ja/tai älypuhelimen sovelluksiin. Panini ei vastaa sen kaltaisten verkkosivujen ja/tai älypuhelinsovellusten tietosuojakäytännöistä tai sisällöistä.

A- Käsiteltävien henkilökohtaisten tietojen tyyppi

Sovelluksen välityksellä kerättävät henkilökohtaiset tiedot ovat luetteloituina alla olevassa.

Nimi, Sukunimi, yhteystiedot ja muut henkilökohtaiset tiedot

Luodessasi tilin kirjautuaksesi sovellukseen Panini saattaa pyytää henkilökohtaisia tietojasi kuten: Nimi, sukunimi, sukupuoli, yhteystiedot, syntymäkuukausi ja -vuosi, -maakunta tai -osavaltio sekä asuinmaa. Vastaavasti, sinua saatetaan pyytää ilmaisemaan muita tietoja kuten: toimitusosoite, maksutavan valinta ja noutajan ikä kullakin ostoskerralla tavaroiden ja/tai palveluiden osalta; Tiedot, jotka tulevat tekstiesi, piirustustesi tai rekisteröintitietojesi myötä, osallistuessa kilpailuihin, kampanjoihin, vuorovaikutteisiin peleihin (kuten ne, jotka kuuluvat Adrenalyn-kategoriaan) ja kaikenlaiset aloitteet; Tiedot, jotka kerätään Panini-vyöhykkeen käytön välityksellä (vaihtotyökalu, joka mahdollistaa sinun päättävän Panini-tarrakeräyksen nopeammin yhteensovittaen puuttuvan tarrasi tai korttipyyntösi niiden kanssa, joita tarjotaan vaihdossa muilta keräilijöiltä). Lisää henkilökohtaisia tietoja voidaan kerätä kunkin suhteen hallinnassa Sovelluksen itsensä välityksellä tai se saattaa käsittää ne, joita päätät jakaa Paninin kanssa sovellusta käyttämällä / sovelluksen asiakaspalvelua käyttämällä.

Jotkin sovelluksen osat saattavat käsittää vapaita tekstikenttiä, joissa on mahdollista toimittaa Paninille tietoja, jotka voivat sisältää henkilökohtaisia tietoja. Näiden kenttien ollessa vapaita, voit valinnaisesti viestiä (jopa tahattomasti) tiettyjä henkilökohtaisten tietojen luokituksia, kuten ne, jotka paljastavat poliittisia, uskonnollisia tai filosofisia mielipiteitä, tai liiton jäsenyyden, kuten myös geneettisiä tietoja, biolääketieteellisiä tietoja, joilla voidaan ainutlaatuisella tavalla tunnistaa tietty henkilö, tiedot koskien terveyttä tai sukupuolielämää tai sukupuolista suuntautuneisuutta.

Panini pyytää sinua olemaan julkaisematta mitään tämän tyyppisiä tietoja, ellet pidä ehdottoman tarpeellisena edetä pyynnön osalta, jonka toimitat meille. Koska sen kaltaisten tietojen ilmaisu on, kuten todettua, täysin valinnaista, mikäli valitset tehdä näin, Panini voi käsitellä sen kaltaisia tietoja vain nimenomaisella suostumuksellasi ja voimassa olevan nykyisen lainsäädännön mukaisesti. Panini, tästä johtuen, painottaa nimenomaisen suostumuksesi ilmaisun tärkeyttä näiden erityisten henkilökohtaisten tietojen luokkien käsittelyn osalta, mikäli päätät jakaa ne Paninin kanssa.

Kolmansien osapuolten henkilökohtaiset tiedot

Kuten edellisessä kappaleessa mainittiin, toimittamalla sovelluksen ilmaiset tekstikentät, joissa on mahdollista edelleen lähettää kaikenlaisia viestejä, näissä saatetaan toimittaa henkilökohtaisia tietoja muihin henkilöihin liittyen. Kaikissa tapauksissa, joissa päätät jakaa sen kaltaisia tietoja, sinua pidetään itsenäisenä tietojenkäsittelyn hallinnoijana ja kyseisessä roolissa, sinun tulee omaksua kaikki lailliset velvoitteet ja vaatimukset. Tästä johtuen, sitoudut kyseisen asiasisällön osalta pitämään Paninin syyntakeettomana, minkä tahansa riita-asian, vaatimuksen, korvaushakemuksen tietojen käsittelyn jne. osalta, jotka voivat tulla Paninin käsiteltäviksi henkilöiltä, joiden henkilökohtaisia tietoja on edelleen lähetetty toimesta henkilökohtaisten tietojen suojaamiseen tarkoitettuja sovellettavia sääntöjä rikkoen.

Koska Panini ei kyseisen kaltaisissa tapauksissa kerää näitä tietoja suoraan tietojen kohteilta (vaan epäsuorasti sinulta), takaat, että tämä kyseinen käsittelytapa voi perustua näiden tietojen omistajien hyväksynnälle tai muulle lailliselle perusteelle, joka laillistaa kyseisten tietojen käsittelyn.

Työpaikat

Jos päätät hakea työpaikkaa Paninilta tai lähettää vapaamuotoisen pyynnön tulevista avoimista tehtävistä, sinun on rekisteröidyttävä sivuston käyttäjäksi: HCM - Rekrytointiverkko. ITämän osalta, voit tutustua siellä julkaistuun Tietosuojamenettelyyn

Navigointitiedot ja -evästeet

Tietokonejärjestelmät ja ohjelmiston toimenpidemenetelmät, joita käytetään sovellusten toiminnassa, hankkivat normaalin toiminnan aikana, joitain henkilökohtaisia tietoja, joiden lähetys on ehdotonta internet-viestinnän protokollassa. Näitä tietoja ei kerätä Paninin toimesta, jotta tietoja voitaisiin liittää tunnistettuihin kohteisiin, mutta johtuen sen luonteesta, käsittelytavasta riippuen ja yhdistettynä tietoihin, jotka ovat kolmansien osapuolten hallussa, mahdollistaa tietojen kohteiden tunnistamisen. Tämä kategoria sisältää käyttäjien käyttämien tietokoneiden IP-osoitteet tai domain-nimet joilla muodostettiin yhteys sovellukseen, URI (Uniform Resource Identifier) -lomakeosoitteet pyydetyn palvelun osalta, pyynnön aika, toimintamenetelmä pyynnön palvelimelle lähettämiseksi, vastauksena vastaanotetun tiedoston koko, numeerinen koodi ilmaisten palvelimen antaman vastauksen tilan (valmis, virhe, jne.) ja muita parametreja, jotka liittyvät käyttäjän käyttöjärjestelmään ja tietokoneen ympäristöön.

Näitä tietoja käytetään vain ja ainoastaan hankkimaan anonyymejä tilastotietoja liittyen sovelluksen käyttöön ja sen oikean toimivuuden tarkistukseen sekä tunnistamaan poikkeamia ja/tai väärinkäytöksiä. Lukuun ottamatta tapauksia, joissa tietoja käytetään varmistamaan vastuu hypoteettisten tietokonerikosten tapahtuessa sovellusta tai kolmansia osapuolia vastaan, näitä tietoja ei säilytetä pidempään kuin seitsemää päivää.

Tiedot koskien evästeiden käyttöä ovat saatavina Evästekäytännössämme, jonka pyydämme sinua lukemaan napsauttamalla seuraavaa linkkiä Evästekäytäntö

B- Alle 16-vuotiaiden lasten henkilökohtaisten tietojen käsittely

Lasten, jotka ovat alle 16-vuotiaita tai paikallisten kansallisten lakien mukaisesti alle iän, joka on asetettu suoraan saada hyväksyntä tietojen käsittelylle lapsilta, mutta eivät missään tapauksessa alle 13-vuotiaita, ei ole sallittua rekisteröityä sovelluksiin käyttäjiksi siirtyäkseen rekisteröidyille käyttäjille varattuihin osiin.

Käyttäjät, jotka eivät ilmaise ikäänsä, mielletään ja kohdellaan alle 16-vuotiaina tai, maan lakien mukaisesti ilmaistuina rekisteröinnissä alaikäisiksi ja alle määritetyn vähimmäisiän antaa hyväksyntä tietojen käsittelylle ja tästä johtuen he eivät voi siirtyä osiin sovelluksessa, jotka ovat varattuja rekisteröityneille käyttäjille.

Alle 18-vuotiaiden lasten ei sallita hankkia tavaroita tai palveluita sovelluksestamme.

C- Henkilötietojen käsittelytarkoitukset

Käsittelemme henkilökohtaisia tietojasi seuraavia tarkoituksia varten:

  • mahdollistaen toimintojen suorituksen, jotka suoraan liittyvät ja ovat olennaisia suhteen ylläpitämiseksi kanssasi, kuten kyselyihin vastaaminen, jotka vastaanotetaan yhteydenottolomakkeilla; mahdollistaen sovellusten rajoitetut osat; avustaen sinua tapauksissa, joissa kadotat sovelluksen henkilökohtaisella tililläsi sisäänkirjautumisen tunnuksen/salasanan tiedot; suorittaa tavaroiden ja/tai palveluiden myynnin, tilausten hallinnan ja suorituksen E-kaupankäyntialustoilla; mahdollistaen sinun tarkastelevan hankintojesi jatkumoa; varmistaen hankittujen tuotteiden toimitusta ja tilauksesi tilan jäljityksen; mahdollistaen sinun osallistuvan peleihin, aloitteisiin, kilpailuihin ja palkintotapahtumiin (Palveluiden säännös);
  • mahdollistaen oikean sopimusvelvoitteiden suorituksen, joita olemme muodostaneet sinua kohtaan ja päinvastoin (Sopimukselliset velvoitteet);
  • lakien, säännösten ja EU:n lainsäädännön tai laillisesti valtuutettujen viranomaisten ja valvontaviranomaisten antamien määräysten noudattamiseksi, sekä verotuksen ja kirjanpidon säännösten noudattamiseksi (Lainsäädännön noudattaminen);
  • suorittaessa tuotteiden ja/tai palveluiden tiedotustoimintaa myynninedistämistarkoituksessa, kaupallisissa ja markkinointikampanjoissa sekä markkinatutkimuksissa automatisoituja järjestelmiä käyttämällä ilman käyttäjän osallistumista (esimerkiksi sähköposti), mutta myös perinteisten kontaktien avulla, kuten postipalveluna; asiakastyytyväisyystutkimusten suorituksissa (lähettämällä kyselylomakkeita, tekemällä tutkimuksia tai tekemällä selvityksiä) (markkinointi);
  • lähettämällä sinulle, mikäli käytät tai olet käyttänyt palvelua Sovelluksessa tai olet ostamassa tai olet ostanut tuotteen tai palvelun Sovelluksen, suoramarkkinoinnin ja myynninedistämisen viestinnän välityksellä sähköpostitse samanlaisten tuotteiden osalta (Pehmeä roskaposti);
  • käyttäjäryhmien muodostaminen toimittamalla käyttäjiemme toimittamia tietoja, niin, että emme lähetä yleisiä mainoksia ja kampanjointiviestintää kaikille käyttäjille epäselvällä tavalla. Tämä mahdollistaa meidän suorittavan käyttäjien segmentoinnin, ryhmien luonnin perustuen yhteisiin ominaisuuksiin, esim. alkuperämaa, kieli, sukupuoli, aiemmat hankinnat, jne. Tämä mahdollistaa meidän lähettävän kaupallista viestintää - automatisoitujen järjestelmien välityksellä ilman käyttäjän osallistumista (esim. sähköpostin välityksellä), mutta myös perinteisin toteutustavoin, kuten postituspalvelu, jotka ovat kaikkein oleellisimpia ja kaikkein vähiten tunkeilevia, rajoittaen niin pitkälti kuin mahdollista olosuhteita, joissa vastaanotat viestejä, jotka eivät kiinnosta sinua (profilointi).

D- Lailliset perusteet henkilötietojen käsittelylle, pakolliset / harkinnanvaraiset säännökset koskien henkilötietoja sekä antamatta jättämisen seuraamukset

Lainmukainen perusta henkilötietojen käsittelylle tietosuojamenettelyn aiemmassa osassa asetettujen tavoitteiden mukaisesti ("Tietojenkäsittelyn tarkoitus") on seuraava. Henkilökohtaisten tietojen ja niiden liitännäinen käsittely Palvelun säännöksen ja sopimusvelvoitteiden tarkoituksia varten, on täysin pyydetyn palvelun suoritukseen sekä kanssasi muodostetun sopimuksellisen suhteen täytäntöönpanoon liittyvä toiminto ja tästä johtuen ne muodostavat sopimuksellisen suhteen tilan muodostuksen itsessään sekä lainmukaisen perusteen käsittelylle. Tästä johtuen, pyydettyjen henkilötietojen toimittamatta jättäminen tai toimitettujen tietojen epätarkkuus tuottavat Paninille tilanteen, jossa on mahdotonta toteuttaa palvelua ja sopimussuhdetta ja oikeuttaa Paninin kieltäytymään palvelun suorittamisesta.

Henkilökohtaisten tietojen toimittaminen sekä niiden liitännäinen käsittely lainsäädännön noudattamiseen liittyen, on Paninin osalta välttämätöntä liitännäisten lainsäädännön velvoitteiden noudattamiseksi. Toimittaessasi henkilökohtaisia tietoja Paninille, meidän tulee käsitellä ne sovellettavien lakien mukaisesti, joka saattaa pitää sisällään tallennuksen ja viestinnän toimivaltaisten viranomaisten kanssa verojen, tullien tai muiden lainsäädännön vaatimusten kanssa toimittamiseksi.

Henkilökohtaisten tietojen toimittaminen ja kyseisen kaltaisten tietojen liitännäinen käsittely markkinoinnin toimien tarkoituksissa pohjautuu nimenomaiseen lupaasi, joka on vastaanotettu tietyn valintaruudun välityksellä. Sinua ei pakoteta antamaan kyseisen kaltaista lupaa Paninille ja mikäli teet näin, olet vapaa vetäytymään siitä milloin vain kärsimättä mitään seuraamuksia (lukuun ottamatta olemaan vastaanottamatta markkinointiviestintää Paninilta). Voit poistaa hyväksyntäsi milloin vain tätä tarkoitusta varten noudattamalla ohjeita, jotka löytyvät tämän Tietosuojamenettelyn kohdassa "Tietojen omistajan oikeudet”.

Henkilökohtaisten tietojen toimittaminen sekä niiden liitännäinen käsittely, pehmeän roskapostin tarkoituksiin liittyen perustuu Paninin laillisiin intresseihin lähettää markkinointiviestintää sähköpostitse koskien tuotteita ja palveluita, jotka ovat samanlaisia, joita olet jo hankkinut sovelluksen välityksellä. Voit pysäyttää näiden viestien vastaanottamisen milloin vain kärsimättä mitään seuraamuksia (lukuun ottamatta minkään muun markkinointiviestinnän vastaanottamista Paninilta) käyttämällä kunkin vastaanotetun sähköpostin lopussa olevaa linkkiä kyseiseen tarkoitukseen.

Henkilökohtaisten tietojen toimittaminen ja tietojen liitännäinen käsittely profiloinnin toimien tarkoituksissa pohjautuu nimenomaiseen lupaasi, joka on vastaanotettu tietyn valintaruudun välityksellä. Sinua ei velvoiteta toimittamaan kyseisen kaltaista hyväksyntää Paninille ja mikäli teet näin, voit poistaa sen milloin vain kärsimättä mitään seuraamuksia (lukuun ottamatta olemaan henkilökohtaistamatta Paninin kaupallisia tarjouksia). Voit poistaa hyväksyntäsi tätä tarkoitusta varten milloin vain, noudattamalla ohjeita, jotka ovat toimitettuja tämän Tietosuojamenettelyn osassa "Tietojen omistajan oikeudet”.

E- Henkilökohtaisten tietojen jako

Henkilökohtaiset tiedot tehdään tiettäviksi Paninin henkilökunnalle, joka vastaa sovellusten kehityksessä ja hallinnoinnista ja on valtuutettu käsittelemään niitä saavuttaakseen edellä mainitut tarkoitukset ja ovat sitoutuneita luottamuksellisuuteen tai muutoin vastaanottaneet asianmukaisen laillisen velvoitteen luottamuksellisuuteen.

Henkilökohtaiset tiedot voidaan jakaa, niitä voidaan käyttää ja ne voidaan siirtää yhtiöille, jotka kuuluvat Panini-konserniin tilinhallinnan ja hallinnoinnin tarpeita varten.

Henkilökohtaiset tiedot tullaan tekemään tiedettäviksi kolmansille osapuolille, jotka ovat määritettyjä tietojen käsittelijöiksi, näiden käsitellessä tietoja Paninin puolesta (esim., yhtiöt, jotka ovat vastuussa myyntitilausten käsittelystä ja hallinnasta, toimittajat, joiden osalta on välttämätöntä olla vuorovaikutuksessa Palvelun säännöksen kanssa, kuten palveluntarjoajat, alustojen toimittajat sähköpostien lähetystä varten tai myöskin toimittajat, jotka toimittavat teknisiä huoltotoimenpiteitä, mukaan lukien verkkolaitteiden ja elektronisten viestintäverkkojen huolto, toimittajat, jotka kehittävät vuorovaikutteisia pelejä ja kilpailuja, ohjelmistokehittäjät maksujärjestelmiä varten, toimittajat, jotka toimittavat teknologiset alustat ja maksujen porttikäytävät tuotteiden tilauksia varten e-maksualueella, maksupalvelujen toimittajat e-maksujen toimintoja varten).

Henkilökohtaiset tiedot voidaan jakaa kolmansien osapuolten kanssa, joiden suhteen Paninilla on jatkuvia sopimuksellisia suhteita liittyen palveluihin, joita toimitetaan osana toimenpiteen suoritusta (kuten kuriiripalvelut tuotteiden toimittamiseksi, tilintarkastusyhtiöt, henkilöt, yhtiöt tai ammattimaiset yhtiöt, jotka suorittavat toimenpiteitä ja neuvontaa aihealueen osalta, hallinnolliset, lailliset, verotukselliset, rahoitukselliset ja luottotappioiden yhtiöt, joilla on liitännäinen rooli palveluiden toimituksessa).

Lopuksi, henkilökohtaiset tiedot viestitään vaadittaessa asianmukaisia verovalvojia varten, tai muihin julkisiin laitoksiin, voimassa olevien laillisten säädösten perusteella.

Henkilökohtaiset tiedot eivät ole tarkoitettuja julkaistaviksi tai jaeltaviksi.

F- Henkilökohtaisten tietojen siirto

Paninin kansainvälisestä läsnäolosta johtuen, joitain henkilökohtaisista tiedoistasi saatetaan jakaa vastaanottajien kanssa, joihin on viitattu edellisessä kappaleessa, jotka ovat maissa EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolella. Panini varmistaa, että henkilökohtaisten tietojesi käsittely näiden osapuolten toimesta, toteutuu sovellettavan lain puitteissa. Tästä johtuen, siirrot suoritetaan asianmukaisten takuiden puitteissa, kuten riittävyyspäätökset, Euroopan komission hyväksymät standardit mallisopimuslausekkeet tai muut riittävät takeet.

Lisätietoja on saatavana kirjoittamalla Paninille seuraavassa osoitteessa: webprivacy@panini.it

G- Henkilökohtaisten tietojen säilytys

Panini säilyttää palvelutoiminnassa ja sopimusvelvoitteissa käsiteltävät henkilötiedot niin kauan, kuin se on ehdottoman välttämätöntä pyydetyn palvelun ja sopimussuhteen oikean toteutuksen osalta kanssasi. Johtuen siitä, että nämä henkilökohtaiset tiedot käsitellään Palvelutoimituksen sekä sopimuksellisen suhteen mahdollistamiseksi sinulle, Panini saattaa pitää ne pidemmän jakson ajan, erityisesti milloin saattaa olla välttämätöntä suojata Paninin intressit mahdollisia vaatimuksia vastaan Palvelun säännöksestä.

Joka tapauksessa, Panini määrittää, että säilytysaika kaikkien suorittamiesi tilausten ja hankintojen osalta on 24 kuukautta. Lisäksi Panini määrittää pitävänsä todennustietosi sovelluspalveluihin jopa 54 kuukautta viimeisestä sisään kirjautumisesta (loogisena lähtökohtana on, että Panini on laskenut säilytyksen ajanjakson viihteellistettynä suurimittaisiin urheilutapahtumiin, kuten esimerkiksi jalkapallon maailmanmestaruus). Tämän jakson päättyessä, tiedoista tehdään anonyymejä.

Pyyntösi ja tiedot, jotka sisältyvät näihin ja ovat kerättyjä sovellusten Yhteystietojen/Asiakaspalveluiden alueelta, tullaan pitämään vuoden ajan pyynnön sulkemisesta, jotta voidaan mahdollistaa Paninin käsittelevän kaikki lisäpyynnöt, jotka toteutuvat sulkemisen jälkeen. Tämän jakson lopussa, tiedot, jopa epäsuorat sellaiset, jotka mahdollistavat fyysisen henkilön tunnistuksen, (kuten nimi, sukunimi, sähköposti) tehdään anonyymeiksi ja ylläpidetään, vain kerrytettyjen tietojen muodossa, tilastollisia tarkoituksia varten.

Henkilökohtaiset tiedot, jotka käsitellään lainsäädännön noudattamista varten, säilytetään Paninin toimesta jakson ajan, joka on määritetty tiettyjen laillisten velvoitteiden tai sovellettavan lainsäädännön mukaisesti.

Käsitellyt henkilökohtaiset tiedot markkinoinnin ja profiloinnin tarkoitusperiä varten säilytetään Paninin toimesta, kunnes suostumuksesi on annettu ja se uusitaan määräajoin. Kun suostumuksesi on peruutettu, Panini ei enää käytä henkilökohtaisia tietojasi sen kaltaisia tarkoitusperiä varten, mutta saattaa säilyttää ne, erityisesti kun voi olla tarvittavaa suojata Paninin intressit mahdollisten velvoitteiden osalta, jotka liittyvät kyseisen kaltaiseen käsittelyyn.

Panini ilmoittaa sinulle, että, voidakseen vastata suojelun rajoittamisen periaatteeseen, tiedot, jotka käsitellään markkinoinnin ja profiloinnin tarkoitusperiä varten, tullaan joka tapauksessa ylläpitämään enimmäismääräisesti 54 kuukauden ajan viimeisestä sisään kirjautumisesta logiikan mukaisesti, jota käytetään todentamisvalmiuksien säilyttämiseen sekä edellä mainittuihin sovelluspalveluihin.

Henkilökohtaiset tiedot, joita käsitellään pehmeän roskapostin tarkoitusperiä varten tullaan säilyttämään Paninin toimesta, kunnes vastustat toimenpidemenetelmää linkin välityksellä, joka löytyy kunkin lähetetyn pehmeän roskasähköpostin lopussa.

H- Tietojen omistajan oikeudet

Kaikkina aikoina, tietojen omistajana, sinulla on oikeus seuraaviin:

  • pyytää pääsyä henkilökohtaisiin tietoihisi, (ja/tai kopiota henkilökohtaisista tiedoistasi), sekä myös lisätietoja liittyen niiden nykyisen käsittelyyn;
  • pyytää henkilökohtaisten tietojesi oikaisua tai päivitystä Paninin käsitteleminä, niiden ollessa vanhentuneita tai puutteellisia;
  • pyytää henkilökohtaisten tietojesi poistamista Paninin tietokannoista, mieltäessäsi käsittelyn tarpeettomaksi tai laittomaksi;
  • pyytää henkilökohtaisten tietojesi rajoittamista Paninin toimesta, uskoessasi, että henkilökohtaiset tietosi ovat virheellisiä, eivät ole tarpeellisia tai ovat lainvastaisesti käsiteltyjä tai mikäli olet vastustanut niiden käsittelyä;
  • harjoittaa oikeutta tietojen siirtoon, esim. hankkia kopion henkilökohtaisista tiedoista, jotka ovat toimitettuja Paninille, jotka liittyvät sinuun rakenteellisessa muodossa yleistä käyttöä varten ja ovat luettavissa automaattisen laitteen toimesta, tai pyytää siirtoa toiselle tietojen toimittajalle;
  • vastustaa henkilökohtaisten tietojesi käsittelyä, käyttämällä laillista perustetta, joka liittyy erityiseen tilanteeseesi, jonka puitteissa uskot Paninin käsittelyn estyvän henkilökohtaisten tietojesi osalta;
  • kumota hyväksyntäsi markkinoinnille ja profiloinnille sekä vastustaa käsittelyä pehmeän roskapostin tarkoitusperiä varten. Muistutamme sinulle, että erityinen hyväksyntä kampanjointiviestinnän lähettämisen osalta markkinoinnin ja profiloinnin tarkoitusperien mukaisesti ei liity vain viestintään, joka lähetetään ilman käyttäjän osallistumista (esim. sähköposti), vaan myöskin perinteisiin yhteydenoton tapoihin kuten postituspalvelut. On aina mahdollista peruuttaa käsittelyn salliminen, jopa hajanaisesti, esim. päättää vastaanottaa sen kaltaisia viestejä vain postipalveluiden välityksellä, eikä automatisoiduista järjestelmistä kuten sähköposti.

Huomioi, että Paninille toimittamasi henkilökohtaiset tiedot voidaan muuttaa milloin vain, sovellusten "muokkaa tietoja" osasta tai kirjoittamalla osoitteeseen: webprivacy@panini.it. Voit käyttää yllä olevia oikeuksiasi yllä mainituin menettelytavoin.

Ilmoitamme sinulle, että markkinointitarkoituksia varten voit kumota ja päättää milloin vain näiden kaupallisten tietojen lähetyksen, kirjoittamalla yllä olevaan sähköpostiosoitteeseen tai vastaanottaessasi viestintää IT-työkalujen välityksellä, noudattaen toimenpidemenetelmää, joka on ilmaistu vihreällä värillä tavanomaisessa viestinnässä ("Lopeta tilaus" -painikkeen avulla).

Voit myös lakkauttaa pehmeiden roskapostien vastaanoton käyttämällä asianmukaista linkkiä kunkin vastaanotetun sähköpostin välityksellä ("Lopeta tilaus" -painikkeen avulla).

Lupa profiloinnin tarkoitusta varten voidaan peruuttaa milloin vain muuttamalla käyttäjäprofiilien mieltymyksiä, jotka voidaan luoda sovelluksessa tai kirjoittamalla yllä olevassa mainittuun sähköpostiosoitteeseen.

Panini ilmaisee sinulle myös, että sinulla on kaikkina aikoina oikeus kirjata valitus toimivaltaiselle valvontaviranomaiselle (esimerkiksi siinä valtiossa, jossa sinulla on asuinpaikka, Italiassa tämä on Henkilötietojen asiamies), jos uskot, että tietojesi käsittelyn soveltaminen on lainvastaista henkilökohtaisten tietojen suojauksen osalta.

I- Tietosuojamenettelyn muutokset

Tämä Tietosuojamenettelyn versio 1.0 on voimassa alkaen 25. toukokuuta, 2018. Panini varaa oikeuden muuttaa tai yksinkertaisesti päivittää sisältöjään, osittain tai kokonaisuudessaan, myöskin johtuen muutoksista sovellettavassa lainsäädännössä. Panini tulee myös tiedottamaan sinulle näistä muutoksista niin pian kuin ne ilmoitetaan ja niistä tulee sitovia niiden tullessa julkaistuiksi sovelluksessa. Panini kutsuu sinut vierailemaan tässä osassa säännöllisesti tunteaksesi viimeisimmän ja päivitetyimmän tietosuojamenettelyn version, jotta sinulle voidaan aina päivittää kerätyt henkilökohtaiset tiedot ja käyttötarkoitus, joihin Panini käyttää niitä.