© Panini S.p.A. All Rights Reserved.
www.paninigroup.com

Käyttöehdot

Sovelluksen yleiset käyttöehdot

Kehotamme sinua lukemaan huolellisesti tämän sovelluksen käyttöehdot ennen navigointia ja palvelujen käyttöä tällä sivulla sekä sen sovelluksessa älypuhelimille ja tableteille, millään tavalla (jota jäljenpänä kutsutaan nimellä "Sovellus"). Selaamalla ja/tai käyttämällä Sovelluksen palveluja hyväksyt täysin nämä käyttöehdot.
Sovelluksen sisällön käyttö

Tämän Sovelluksen omistaa Panini S.p.A. - yksittäinen osakkeenomistaja (jäljempänä Panini) On kiellettyä kopioida, jäljentää, julkaista, postittaa tai jakaa muulla tavoin, muilla sivuilla tai muissa sovelluksissa tämän Sovelluksen materiaalia, joka on tarkoitettu vain henkilökohtaiseen käyttöön. Tämän Sovelluksen käyttö kaupallisiin tai meidän harkintamme mukaan haitallisiin tai laittomiin tarkoituksiin on kielletty.

Kaikki luvaton, myös osittainen, tekstin tai kuvien käyttö aiheuttaa syytteen tekijän- ja omistusoikeuksien rikkomisesta.

Asentamalla ja/tai käyttämällä tätä Sovellusta käyttäjä vakuuttaa lukeneensa, ymmärtäneensä ja hyväksyneensä käyttöehdot; sekä noudattavansa kaikkia soveltuvia lakeja ja määräyksiä. Älä käytä Sovellusta, jos et hyväksy täysin alla olevia käyttöehtoja.

Sovellus sisältää tietoja omistusoikeudesta ja tekijänoikeuksista, joiden ehdot on huomioitava ja niitä on noudatettava. Tämän Sovelluksen tiedoissa voi olla teknisiä epätarkkuuksia tai painovirheitä, joista Paninia ei voida pitää vastuullisena.

Tietoja voidaan muuttaa tai päivittää ilman ennakkoilmoitusta. Panini pidättää oikeuden tehdä muutoksia ja/tai parannuksia milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta tämän Sovelluksen tuotteisiin ja/tai toimintoihin. Lisäksi Paninilla on oikeus muokata Sovellusta tai poistaa sisältöä tai ominaisuuksia kaikilla tavoin, millä tahansa perusteella tai ilman syytä. Panini ei vastaa tarjottujen tietojen paikkansapitävyydestä, vaan niiden käyttö on omalla vastuullasi. Lisäksi, tarjoamalla näitä tietoja Panini ei myönnä lupaa mihinkään tekijänoikeuksiin, patentteihin tai muihin oikeuksiin.

Paninin tässä Sovelluksessa julkaisemat tiedot voivat sisältää suoria tai epäsuoria viittauksia tuotteisiin, joiden julkaisemista ei ole ilmoitettu tai jotka eivät ehkä ole käytettävissä maassasi.

Tietojen ja materiaalin toimittaminen

Panini ei hyväksy luottamuksellisen tai varatun materiaalin ja/tai tiedon välittämistä tämän Sovelluksen kautta. Mitään Paninille lähetettyä tietoa ei voida pitää luottamuksellisena. Minkä tahansa tiedon tai materiaalin toimittaminen Paninille antaa tälle rajoittamattoman ja peruuttamattoman luvan käyttää, jäljentää, näyttää, esittää, muokata, lähettää ja levittää tällaista tietoa tai materiaalia. Välittämällä tällaista materiaalia tai tietoa suostut myös siihen, että Panini voi vapaasti käyttää ideoita, käsitteitä, tietotaitoa tai tekniikoita mihin tahansa tarkoitukseen. Joka tapauksessa, nimeäsi tai sitä tosiasiaa, että olet antanut materiaalin tai tiedot meille, ei julkaista, paitsi:

  1. lupa käyttää nimeäsi on saatu, tai
  2. ilmoitamme sinulle, että materiaali tai tiedot jotka olet lähettänyt liittyen tiettyyn osaan tätä Sovellusta tullaan julkaisemaan tai käyttämään muuten nimesi kanssa, tai
  3. meidän on lain mukaan tehtävä niin

Välitetyllä tiedolla tai materiaalilla tarkoitetaan tekstiä, viestejä, ideoita, käsitteitä, grafiikkaa, valokuvia, piirustuksia, audiovisuaalisia töitä tai sinun ja/tai toiselle henkilölle kuuluvia henkilötietoja, ja/tai näidenkaltaista materiaalia, joka välitetään, julkaistaan, ladataan, integroidaan, avataan, ilmoitetaan tai jaetaan Paninin Sovelluksessa tai sen kautta. Tällaista materiaalia, jonka annat Paninille Sovelluksen, julkaisujen tai latauksen kautta, ei käsitellä luottamuksellisena eikä sinun omaisuutenasi, eikä Panini ota mitään vastuuta, velvollisuutta tai sitoumuksia niistä, niiden vastaanotosta tai vastaanottamattomuudesta. Mikäli sellaista materiaalia, jota ei ole pyydetty, välitetään joko tahallaan tai vahingossa Sovelluksessamme tai Sovellukseemme, se on tehty tietäen, ettei välillämme ole mitään sitoumuksia. Täten hyväksyt välittämään tätä materiaalia, joka ei perustu luottamukselliseen tai luottamussuhteeseen, ja sen lisäksi hyväksyt, ettet saa mitään arvostelua, hyvitystä tai korvausta meidän taholtamme.

Panini voi kuitenkin pyytää toimittamaan materiaalia tämän Sovelluksen toimintojen tai ominaisuuksien kautta. Materiaali ja tiedot joita erityisesti pyydämme lähettämään Sovelluksen ominaisuuden tai toiminnon kautta (kuten palkintokilpailuihin ja tarjouksiin osallistuminen) vaativat tilauksen ja voimassa olevien henkilötietojen käsittelyä koskevien säännösten hyväksymisen.

Vastuu

Panini ei ole millään tavalla vastuussa sivuista tai sovelluksista, joihin on mahdollista päästä tämän Sovelluksen kautta. Kun avaat sivun tai sovelluksia, jotka eivät ole Paninin, vaikka siinä olisikin Paninin logo, on tärkeää muistaa, että se on itsenäinen, Paninista riippumaton sivu tai sovellus ja että Panini ei valvo millään tavalla sivun tai sovelluksen sisältöä. Lisäksi, ulkopuolisten sivujen tai sovellusten linkin läsnäolo ei tarkoita, että Panini hyväksyisi tai ottaisi vastuun niiden sisällöstä tai niiden käytöstä. On omalla vastuullasi varmistaa, että kaikki käyttämäsi materiaali on vapaata erilaisista haittatekijöistä kuten viruksista, madoista, ”Troijalaisista” ja niin edelleen.

Panini ei missään tapauksessa ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista, erityisistä tai välillisistä vahingoista joita tämän Sovelluksen tai muiden hyperlinkin kautta saavutettavissa olevien verkkosivujen tai sovellusten käyttö voi aiheuttaa, sisältäen rajoituksetta vahingot kuten tulojen tai liikevaihdon menetykset, liike- tai ammattitoiminnan keskeytyksen, ohjelmien tai muiden tietokoneelle tai muuten tallennettujen tietojen menetyksen, vaikka Paninille olisi erityisesti ilmoitettu tällaisten vahinkojen mahdollisuudesta. Kaikki tiedot on annettu yksinomaan “siinä muodossa, jossa ne on löydetty”.

Panini ei ota mitään vastuuta tai anna nimenomaista tai hiljaista takuuta, mukaan lukien oletetut takuut, soveltumisesta tiettyyn tarkoitukseen, kaupalliseen käyttöön tai käyttösääntöjen loukkamattomuuteen.

Panini varaa oikeuden tehdä muutoksia käyttöehtoihin milloin tahansa ennalta ilmoittamatta. Käyttäjä, jatkaessaan Sovelluksen käyttöä, hyväksyy nämä päivitykset ja/tai muutokset. Siksi tällä sivulla tulisi käydä säännöllisesti voimassa olevien käyttöehtojen tarkistamiseksi.

Panini tekee parhaansa, että Sovellus toimii aina ja on saatavilla. Sovellus on kuitenkin tarjolla matkapuhelinverkossa, joka ei ole Paninin valvonnassa. Tästä syystä Panini ei ole vastuussa, mikäli Sovellus ei ole saatavilla, tai mistään vaikeudesta tai mahdottomuudesta ladata tai käyttää sisältöä tai mistään muusta viestintäjärjestelmän viasta, joka saattaa aiheuttaa sen, ettei Sovellus ole saatavilla.

Mikäli et ole sen matkapuhelimen tai kämmentietokoneen laskun maksaja, jota käytetään Sovellukseen pääsemiseen, sinulla oletetaan olevan laskun maksajan lupa Sovelluksen käyttöön.